Vul hieronder uw e-mailadres en vraag in, wij antwoorden z.s.m.
Liever bellen? Geef uw naam en telefoonnummer op, wij bellen u terug.


verification code Type het woord hierboven over*

Sluiten

Ons concept

Paddington-Kinderhotels biedt 7 dagen in de week, 24 uur per dag de mogelijkheid uw kinderen van nul tot zes jaar op te vangen. U kunt uw kinderen halen en brengen wanneer u dat uitkomt. U bent niet gebonden aan vaste dagdelen of uren, maar reserveert en betaalt alleen de uren die u ook werkelijk nodig heeft. 

24/7

Onze kinderopvang is er voor dagopvang en peuterochtend, maar ook voor 's ochtends heel vroeg, laat in de avond, om te overnachten en in het weekend.

Flexibiliteit

Als aanvulling op de bestaande kinderopvang, bieden wij dus ook buiten de 'normale' tijden, op basis van flexibiliteit, kinderopvang.

  • bij 'gewone werktijden' is het toch handig dat u uw kindje later kunt ophalen als u in de file staat, een vergadering uitloopt of een zakendiner heeft 
  • en dat het geen probleem is als u een paar uur extra opvang nodig heeft
  • als u onregelmatig werkt en kinderopvang op maat zoekt
  • als u werkt in wisseldiensten (horeca, media, luchtvaart, medische sector etc.), zodra u uw rooster weet, geeft u het aan ons door
  • als u werkt op project-basis of u volgt een studie, het aantal uren wisselt dan vaak sterk
  • als één van de ouders ziek wordt en u heeft een bepaalde periode opvang nodig
  • als u uw peuter met leeftijdgenootjes wil laten spelen

De stabiliteit van de opvang voor de kinderen wordt niet ondermijnd door deze flexibiliteit. De opvang is kleinschalig en vindt zo veel mogelijk in de eigen groep plaats. Het team is klein en er staan vaste gezichten op de groep. Ondanks het flexibele karakter maakt een vaste groep kinderen gebruik van onze opvang. Alleen als een kind elke week van de opvang gebruik maakt, kunnen wij plek garanderen. Het huis, de tuin, het dagritme, de andere kindjes op de groep en de kleine groep medewerkers zijn vertrouwd voor het kind.

Kwaliteit

Wij verzorgen alle maaltijden en bieden extra faciliteiten: een warme lunch van verse en zoveel mogelijk biologische ingrediënten, er is een kinderkapper, bewegen is gezond er wordt dus veel aan sport, gym, dans en yoga gedaan, elke dag activiteiten rond een thema, picknicken in het bos, heel veel buiten spelen en natuur, koekjes en brood bakken, knutselen, spelletjes, knuffelen, zingen, muziek, kunst en boekjes lezen.
De vroege/late kindjes kunnen uitgebreid badderen en we serveren ook een heerlijk ontbijt! U hoeft geen luiers, standaard babyvoeding, eten en drinken mee te geven. Onze locaties lenen zich uitstekend voor kinderopvang: goed en veilig bereikbaar; veel speelruimte, zowel binnen als buiten, in Hilversum lopen we zo het bos in; goede sanitaire, keuken - en wasfaciliteiten en alles is optimaal beveiligd. Uiteraard voldoen wij aan de landelijke eisen betreffende kinderopvangvoorzieningen. Gemeente, brandweer en GGD houden periodieke kwaliteitscontroles. Bij Paddington worden hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van de kinderopvang.

Omdat het van belang is dat de ouders kunnen adviseren, is er een ouderoverleg actief. Er is een eenduidig beleid op het gebied van veiligheid, gezondheid, communicatie, hygiëne en pedagogiek.

Alle medewerkers in ons team zijn uitstekend opgeleid, volgen doorlopend extra trainingen, zijn professioneel, enthousiast en vooral lief voor uw kind. De pedagogisch medewerkers werkzaam op de babygroep volgen of hebben extra trainingen gevolgd waardoor ze gespecialiseerd zijn om te werken met baby's. In ons team ook twee pedagogen die fulltime werken op de groep, een pedagogisch beleidsmedewerker en HBO geschoolde coaches kinderopvang en kindercoach.

Onze kinderopvang is niet zomaar een plek waar een kind is, omdat je als ouder werkt. Onze kinderopvang moet een geweldige plek zijn. Waar ouders, met het volle vertrouwen als volwaardig alternatief voor de eigen zorg, hun kind brengen. Omdat je het kind dit niet wilt onthouden en waar kinderen de kans krijgen extra dingen te leren. Wij laten zien dat vooral de kinderen, want daar gaat het uiteindelijk om, uitstekend verzorgd worden, zich optimaal kunnen ontwikkelen, zich veilig voelen en het naar hun zin hebben.

scroll up