Vul hieronder uw e-mailadres en vraag in, wij antwoorden z.s.m.
Liever bellen? Geef uw naam en telefoonnummer op, wij bellen u terug.


verification code Type het woord hierboven over*

Sluiten

Pedagogisch Beleid Paddington-Kinderhotels

In het pedagogisch beleid van Paddington staat onze visie op verschillende pedagogische aspecten in onze kinderopvang beschreven. Dit pedagogisch beleidsplan dient als leidraad en zal naar aanleiding van nieuwe ervaringen, regelgeving en inzichten continu worden aangepast en verbeterd. Het welzijn van de kinderen staat binnen onze kinderopvang altijd voorop. Wij zorgen ervoor dat elk kind het echt naar zijn zin heeft en uitstekend verzorgd wordt. Het is belangrijk dat kinderen met plezier bij ons komen en met vrolijke gezichtjes weer naar huis gaan. Om een gevoel van veiligheid en vertrouwen te creëren, bieden wij de kinderen rust en regelmaat én zorgen wij voor een gezellige, huiselijke sfeer. 

Binnen Paddington wordt uitgegaan van de gangbare sociale omgangsnormen, waarbij warmte en respect een belangrijke rol spelen. Ieder kind wordt op een positieve en liefdevolle manier benaderd en gestimuleerd om zich op elk gebied te ontwikkelen. Dit gebeurt door het aanbieden van een groot aantal plezierige en leerzame activiteiten. Het kind wordt gezien als een uniek individu dat zich in het eigen tempo ontwikkelt en wordt nergens toe gedwongen. 

Wij vinden het belangrijk dat ouders hun kind met een goed en vertrouwd gevoel naar onze kinderopvang brengen. Ouders krijgen altijd de mogelijkheid om de opvoeding van hun kindje met de pedagogisch medewerkster af te stemmen.

Voor informatie en vragen over ons beleid en protocollen kunt u altijd contact met ons opnemen.

scroll up
×

Tijdelijk: Beperkt aantal opvangplekken.

Op dit moment zijn we helaas genoodzaakt nieuwe kinderopvang aanvragen onbeantwoord te laten. De reden hiervoor is dat wij niet of zeer beperkt nog plekken hebben in onze vestigingen.
Onze excuses voor dit ongemak.

Bent u reeds klant bij ons neem dan even contact op met uw afdelingsmanager.

Verder naar de website!