Vul hieronder uw e-mailadres en vraag in, wij antwoorden z.s.m.
Liever bellen? Geef uw naam en telefoonnummer op, wij bellen u terug.


verification code Type het woord hierboven over*

Sluiten

Service voor kind en ouder

We bereiden elke dag een heerlijke warme en gezonde lunch van verse verantwoorde ingrediënten, er is een kinderkapper, er wordt gym, yoga en dans gegeven, en we doen natuurlijk veel leuke dingen afgestemd op de leeftijd van elk kind: elke week heeft een thema met daarbij behorende boeken, activiteiten en knutsels, we picknicken in het bos, spelen buiten, bakken koekjes en brood, doen spelletjes, knuffelen en lezen boekjes. De vroege/late kindjes kunnen uitgebreid badderen en we serveren een heerlijk ontbijtje.

U hoeft nooit luiers, standaard babyvoeding, eten en drinken, slaapzak, speen enz. mee te geven. Wij verzorgen alles!

In onze kinderopvang is er een eenduidig beleid op het gebied van veiligheid, gezondheid, communicatie, hygiëne en pedagogiek. Alle medewerkers in ons team zijn goed opgeleid, professioneel, enthousiast en vooral lief voor uw kind.

Wennen:

Als een kindje voor het eerst onze kinderopvang bezoekt, krijgt het te maken met een nieuwe omgeving en nieuwe gezichten. Het kind moet de kinderopvang gaan ervaren als prettig en vertrouwd. Elk kind krijgt de gelegenheid om kennis te maken met de toekomstige eigen groep.

Baby’s krijgen de kans om te wennen aan de geluiden op de groep en de stemmen van de pedagogisch medewerkers. De oudere kinderen maken kennis met de juffen en kindjes van hun groep. Zij krijgen de gelegenheid de groepsruimte te verkennen en kennis te maken met het dagritme. Om een eigen plekje te creëren, krijgt het kind een eigen kapstokje, mandje en bedje. Het kindje wordt tijdens de wenuurtjes persoonlijk door de pedagogisch medewerker ontvangen en op het gemak gesteld. Zij probeert aan te sluiten bij de gevoelens en behoefte aan veiligheid van het kind. Wanneer het kind iets niet wil, dicht bij de ouder wil blijven of alleen wil kijken, wordt dit gerespecteerd. De eerste wenafspraak wordt voorafgegaan door een intakegesprek waarbij de ouders kennismaken met de pedagogisch medewerker van de groep. Bij dit gesprek krijgen de ouders informatie over de dagelijkse gang van zaken bij Paddington en wij krijgen informatie over uw kind, zoals voeding en persoonlijke eigenschappen. Uiteraard kunnen ouders altijd even bellen om te vragen hoe het met hun kind gaat.

 

scroll up
×

Tijdelijk: Beperkt aantal opvangplekken.

Op dit moment zijn we helaas genoodzaakt nieuwe kinderopvang aanvragen onbeantwoord te laten. De reden hiervoor is dat wij niet of zeer beperkt nog plekken hebben in onze vestigingen.
Onze excuses voor dit ongemak.

Bent u reeds klant bij ons neem dan even contact op met uw afdelingsmanager.

Verder naar de website!