Vul hieronder uw e-mailadres en vraag in, wij antwoorden z.s.m.
Liever bellen? Geef uw naam en telefoonnummer op, wij bellen u terug.


verification code Type het woord hierboven over*

Sluiten

Het team van Paddington

Naast het creëren van een huiselijke sfeer vinden wij rust en regelmaat belangrijk. Elk kind heeft behoefte aan structuur en voorspelbaarheid, wat onder andere wordt gerealiseerd door het kind een eigen vaste groep te geven met vaste pedagogisch medewerkers. Op deze manier zien de ouders en uw kind altijd een bekend gezicht.

Alle pedagogisch medewerkers in ons kleine team zijn uitstekend opgeleid, volgen doorlopend extra trainingen, zijn professioneel, enthousiast en vooral lief voor uw kind. Ze hebben een relevant diploma pedagogisch werk op MBO of HBO niveau. Ze zijn in het bezit van een diploma EHBO voor kinderen en worden continu gescreend in het persoonsregister. Alle pedagogisch medewerkers hebben veel werkervaring in de kinderopvang. De pedagogisch medewerkers werkzaam op de babygroep volgen of hebben extra trainingen gevolgd waardoor ze gespecialiseerd zijn om te werken met baby's. In ons team ook een pedagogisch beleidsmedewerker en HBO geschoolde coaches kinderopvang en een kindercoach.

De pedagogisch medewerkers kunnen al hun aandacht geven aan de kinderen. Ze worden namelijk voor andere taken ondersteund door de rest van het team. Deze bestaat uit huishoudelijk medewerkers, een groepshulp, administratie en management. Ook al deze mensen zijn vertrouwd en al heel lang werkzaam in onze kinderopvang. 

scroll up
×

Tijdelijk: Beperkt aantal opvangplekken.

Op dit moment zijn we helaas genoodzaakt nieuwe kinderopvang aanvragen onbeantwoord te laten. De reden hiervoor is dat wij niet of zeer beperkt nog plekken hebben in onze vestigingen.
Onze excuses voor dit ongemak.

Bent u reeds klant bij ons neem dan even contact op met uw afdelingsmanager.

Verder naar de website!